Köprüler Birsoy'a Emanet

Köprüler Birsoy'a Emanet


 Kaynak : KARTEPE GAZETESİ /30 HAZİRAN 6 TEMMUZ 2014
 
 Köprüler Birsoy'a Emanet
İlçemizde kurulu Birsoy Mühendislik, İstanbul Boğaziçi FSM den sonra Körfez Köprüsü nün elektrik işlerini üstlenerek önemli projelere imza atmaya devam ediyor.
 
 HIZLA BÜYÜYOR
ilçemizde kurulu bulunan ve ilçemizin tanınmış  İşadamlarından Osman ÖZSOY'un sahibi olduğu Birsoy Mühendislik ülkemizin en önemli projelerinde yer alarak bir başarıya imza attı. Özsoy ve ekibi İstanbul-Boğaziçi Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden sonra şimdi de yapımı süren İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nün elektrik işlerini üstlendi.
JAPONLARLA BİRLİKTE
Kartepe de birçok fabrika ve kurumun işlerini yapan Birsoy Mühendislik Japonlarla daha önce gerçekleştirdiği işbirliğinin sonucu olarak mobilizasyon, elektronik ve altyapı işlerini alarak enerji devi olma yolunda ilerliyor. Osman Özsoy ise başarılarının sırrını karşılıklı güven ve memnuniyet olarak değerlendiriyor.
ÇİFT VARDİYA
Birsoy Mühendislik yeni projeleriyle birlikte kadrosunda da büyümeye gitti. 50 kişilik personeline takviye yaparak iki katına çıkartan Osman Özsoy "çift vardiya çalışarak işimizde çok hassas davranıyoruz. Firmamızın enerji sektöründe tecrübe kazanmış olması ve işlerimiz de göstermiş olduğumuz hassasiyet bizi bugünlere getirdi" dedi.